Over ons

Autorijschoolverzekering.nl is een initiatief van Menze Akkerman en Peter Boogaard.

 

Het viel Menze en Peter op dat veel verzekeraars ingewikkeld doen over het verzekeren van autorijscholen. Logisch misschien als je bedenkt dat er wel wat mis kan gaan bij een rijles. Als je je er echter in verdiept, dan blijkt dat autorijscholen wel iets meer schaden aan de auto hebben, maar veel minder schade maken aan andere personen. Het zijn vooral deze letselschaden die verzekeraars vrezen. Uit de statistieken blijkt dat autorijscholen hier veel beter op scoren!

 

Hieruit ontstond het idee dat verzekeringen voor autorijscholen niet zo ingewikkeld zouden moeten zijn. Simpel een goede verzekering voor een acceptabel premie, die makkelijk te sluiten is. Dat werd het doel. Dit werd gerealiseerd met autorijschoolverzekering.nl

 

Menze is sinds 1997 werkzaam binnen de verzekeringsbranche. Hij heeft voor diverse verzekeraars gewerkt zowel op commerciële functies als in verzekeringstechnische functies. In laatst genoemde functie viel het op dat autorijscholen een veel mooier risico zijn voor verzekeraars dan velen denken.

 

Peter is sinds 1988 werkzaam binnen de verzekeringsbranche en beschikt over de hoogste vakbekwaamheidseisen op het gebied van schadeverzekeringen. Peter heeft diverse functies bekleed aan zowel de kant van de verzekeraar als aan de kant van de bemiddelaar.

 

Autorijschoolverzekering.nl adviseert en bemiddelt uitsluitend op het gebied van schadeverzekeringen voor autorijscholen. Naast advies en bemiddeling bent u bij schade verzekerd van een professionele en vakkundige schadebehandeling. Natuurlijk staat daarbij het belang van u als klant voorop.

 

Onze verdiensten halen wij uit provisie wanneer u via ons een verzekering sluit, tenzij de wet anders voorschrijft. Zoals bij advisering en bemiddeling op het gebied van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. In dat geval geldt een uurtarief. Dit tarief zal vooraf in een schriftelijke kostenverklaring aan u worden meegedeeld.

01. Ons Doel

Iedere autorijschool in Nederland gemakkelijk, snel een aantrekkelijk verzekeringspakket bieden

02. ProfessionEEL

Onze verzekeringen kennen een totaal dekking. U bent dus gegarandeerd goed verzekerd.

03. BEGELEIDING

Gemakkelijk waar het kan, volledig indien het moet. We begeleiden u persoonlijk in geval van schade en adviseren u indien gewenst.

Uw adviseur                                     Mede-initiatiefnemer

PETER BOOGAARD

Adviseur

Energieke verzekeringsspecialist

MENZE AKKERMAN

mede-initiatiefnemer

Gedreven en ambitieus.

Contact

Neem contact met ons op!

Willemskade 2
8911 BA  LEEUWARDEN

M: +31(0)6 36328426
info@autorijschoolverzekering.nl