Lesauto verzekeringen

Voor uw lesauto verzekering vergelijken wij geautomatiseerd 3 gerenommeerde partijen. Hieronder vindt u een beschrijving van elk van deze verzekeraars en de voorwaarden waaronder zij uw lesauto verzekeren.

Reaal verzekeringen is een van oorsprong Nederlandse verzekeraar, die thans in handen is van een Chinese verzekeraar. Echter in juni 2019 heeft Reaal bekend gemaakt, dat haar schadeverzekeringen worden verkocht aan Nationale Nederlanden (NN). Hiermee komt het bedrijf dus weer in oerdegelijke Nederlandse handen.

NN moeten nog wel toestemming van toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) krijgen, anders gaat de koop niet door. De toezichthouder zegt in een reactie kennis te hebben genomen van de transactie en de aanvraag voor een zogeheten ‘verklaring van geen bezwaar’ af te wachten.

Reaal verzekert nog graag autorijscholen en biedt een concurrerend tarief. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

Voorwaarden
Beknopte samenvatting van de voorwaarden

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. De focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij Achmea verantwoord omgaat met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, helpt Achmea de geldzaken goed te regelen voor haar klanten.

Avero Achmea is het merk van Achmea dat verwerkt met onafhankelijk intermediair. Avero verzekert ook rijscholen, maar onze ervaring is dat ze meestal een stevige(re) prijs vragen.

Dit zijn de voorwaarden opgesplitst in:

En de voorwaarden in een beknopt overzicht:

 

Duitse degelijkheid dat is Allianz. De Allianz Group is een van oorsprong Duitse verzekeringsmaatschappij. Allianz heeft circa 142.000 werknemers en is actief in meer dan 70 landen.

Ook Allianz is actief in de autorijscholenwereld. Zij verzekeren u onder de volgende voorwaarden:

voorwaarden
beknopte samenvatting voorwaarden