Lesauto verzekeringen

Voor uw lesauto verzekering vergelijken wij geautomatiseerd 3 gerenommeerde partijen. Hieronder vindt u een beschrijving van elk van deze verzekeraars en de voorwaarden waaronder zij uw lesauto verzekeren.

Klaverblad verzekeringen

“Als je maar lang genoeg jezelf blijft, wordt je vanzelf bijzonder.” is het motto van Klaverblad verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen vaart al sinds 1850 haar eigen koers. Klaverblad biedt gewoon goede verzekeringen waar veel autorijschoolhouders iets aan hebben. Klaverblad hanteert een vast eigen risico van € 100 voor lesauto’s een heeft geen sturing bij schade naar geselecteerde herstelbedrijven.

Voorwaarden
Beknopte samenvatting van de voorwaarden

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. De focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij Achmea verantwoord omgaat met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, helpt Achmea de geldzaken goed te regelen voor haar klanten.

Avero Achmea is het merk van Achmea dat verwerkt met onafhankelijk intermediair. Avero verzekert ook rijscholen, maar onze ervaring is dat ze meestal een stevige(re) prijs vragen.

Dit zijn de voorwaarden opgesplitst in:

En de voorwaarden in een beknopt overzicht:

 

Allianz

Duitse degelijkheid dat is Allianz. De Allianz Group is een van oorsprong Duitse verzekeringsmaatschappij. Allianz heeft circa 142.000 werknemers en is actief in meer dan 70 landen.

Ook Allianz is een aantrekkelijk verzekeraar voor autorijscholen. Het eigen risico bedraagt € 135. Indien u laat herstellen, bij een aangesloten herstelbedrijf vervalt het eigen risico. Zij verzekeren u onder de volgende voorwaarden:

voorwaarden nieuw
voorwaarden voor 2021
beknopte samenvatting voorwaarden