Lesauto verzekeringen

Voor uw lesauto verzekering vergelijken wij geautomatiseerd 3 gerenommeerde partijen. Hieronder vindt u een beschrijving van elk van deze verzekeraars en de voorwaarden waaronder zij uw lesauto verzekeren.

Reaal verzekeringen is een van oorsprong Nederlandse verzekeraar, die na een uitstapje bij een Chinese verzekeraar nu in handen is van Nationale Nederlanden. Hiermee komt het bedrijf dus weer in oerdegelijke Nederlandse handen.

Reaal verzekert nog graag autorijscholen en biedt een concurrerend tarief. Dit geldt met name voor instructeurs met veel schadevrije jaren. U moet al wel tenminste 3 schadevrije jaren hebben en tenminste 1 jaar uw rijschool. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

Voorwaarden
Beknopte samenvatting van de voorwaarden

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. De focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij Achmea verantwoord omgaat met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, helpt Achmea de geldzaken goed te regelen voor haar klanten.

Avero Achmea is het merk van Achmea dat verwerkt met onafhankelijk intermediair. Avero verzekert ook rijscholen, maar onze ervaring is dat ze meestal een stevige(re) prijs vragen.

Dit zijn de voorwaarden opgesplitst in:

En de voorwaarden in een beknopt overzicht:

 

Duitse degelijkheid dat is Allianz. De Allianz Group is een van oorsprong Duitse verzekeringsmaatschappij. Allianz heeft circa 142.000 werknemers en is actief in meer dan 70 landen.

Ook Allianz is actief in de autorijscholenwereld. Zij verzekeren u onder de volgende voorwaarden:

voorwaarden
beknopte samenvatting voorwaarden